Pentru a slim în jos într-o săptămână? Vă spunem cum să obțineți

Pierdere în greutate

Pierderea în greutate nu este la fel de sacrificială sau la fel de dificilă pe cât credeți că trebuie să aveți doar trei premise clare și să le îndepliniți pentru o singură săptămână. Dacă urmați aceste recomandări în doar șapte zile, veți vedea cum puteți să pierdeți până la 2 kilograme de greutate.

Dacă reușiți să atingeți și să atingeți primul gol, veți fi obținut-o! Văzând că puteți face acest lucru vă va încuraja să vă prelungiți efortul și să continuați să scăpați în greutate pentru a pierde mai multă greutate.

Uita moft diete si produse miraculoase, singura cale reală de a pierde in greutate, necesită doar un singur lucru: arde mai multe calorii decat consumi. Și este foarte simplu. Vă învățăm și vă oferim sfaturi pentru a putea să o faceți cu ușurință și fără a face mari sacrificii.

Scopul este simplu: dacă vrem să pierdem în greutate, trebuie să ardem mai mult 500 de calorii pe zi decât consumăm. Pentru aceasta, trebuie să introducem unele mici schimbări în rutina noastră: mananca mai bine și pentru a muta un pic mai mult, și apoi, aproape fără să-și dea seama, ne-am pierdut câteva kilograme ne-am lăsat.

mentalisation

Ține minte, este doar o săptămână! Dacă într-adevăr doriți să obțineți, setați-vă obiectivul pe termen scurt. În doar o săptămână, veți obține rezultate și veți fi încurajați să avansezi.

Se cântărește zilnic. Pentru a menține ținta, cântărește zilnic pe stomacul gol atunci când te ridici. Utilizați o greutate digitală, veți vedea cum să pierdeți în greutate în fiecare zi până când ajungeți la cele două kilograme promise.

alimente

Mai multe legume și fructe.  La fiecare masă, începeți cu o plăcuță bună de legume, pregătită după cum doriți. Mănâncă cât vrei până vei fi mulțumit. Consumul de fibre din legume vă va satisface mai mult, evitându-vă să vă fie foame și furnică între mese. El completează mesele cu ouă, pește sau carne slabă, întotdeauna însoțită de salată.

Pâine albă împrăștiată și paste rafinate.  Pentru o săptămână, eliminați din dieta dvs. paste, pâine, cartofi și orez. După prima săptămână, dacă le reintroduceți în dietă, acestea sunt făină nerafinată.

Beți multă apă   Moderați-vă consumul de băuturi răcoritoare, băuturi energizante sau izotonice, care nu sunt „zero”. Fiecare dintre ele conține cel puțin 100 de calorii. În timp ce pentru multe din apa pe care o bei, aportul dvs. caloric va fi de 0 calorii. Dacă sună plictisitor, adăugați câteva felii de lămâie.

Testul mărului.  Dacă sunteți foarte foame, doriți să mâncați chiar și un măr. Dacă nu este așa, este pentru că într-adevăr nu trebuie să mănânci. Nu vă este foame, sunteți plictisit.

Nu sari peste mese.  Dacă o faci să mănânce mai puțin, vei termina să mănânci mai mult. Când săriți o masă, veți ajunge cu mult mai multă foame la următoarea masă și veți devora, obținând efectul opus celui dorit.

Uitați de capriciile mâncării.  Lăsați bomboanele după mese, veți mânca mai puține calorii decât cei care cresc și nu contribuie. În schimb, luați fructele pe care le iubiți cel mai mult și tot ce doriți.

joacă sport

1 exercițiu cardio pentru un minim de 30 de minute pe zi

Trebuie să vă mutați pentru a arde mai multe calorii. Dacă nu sunteți obișnuiți să jucați sport, doar mersul și mersul pe jos timp de o oră pe zi, într-un ritm constant, vă va ajuta să ardeți aproximativ 350 de calorii pe oră.

Dacă, pe de altă parte, sunteți obișnuiți să faceți exerciții aerobice, indiferent de modul ales (rotație, alergare sau înot), mergeți la exercițiu la intervale regulate. Cu o jumătate de oră pe zi, va fi de ajuns. 8 minute de încălzire, 15 minute de exerciții fizice la intervale regulate, în timpul cărora alternați un minut de exerciții intense, cu un timp mai lent și 7 minute de răcire.

Aveți mușchi

Cu cât aveți mai multă mușchi, cu atât veți consuma mai multe calorii. Din acest motiv, propunem următorul plan foarte simplu. De trei ori pe săptămână, el efectuează 3 seturi de câte 10 repetări ale fiecăreia dintre următoarele mișcări, fără a se odihni între ele.

fonduri

Început:  Stând la o distanță scurtă de rama unei uși deschise, apăsați-o cu mâinile și împingeți-vă cu mâinile pentru a vă deplasa și adu-vă corpul mai aproape de ușă.

Orientul mijlociu:  în poziție îngenuncheată, își pune mâinile pe pământ, coboară și ridică corpul.

Avansat:  Întins pe fața ta, puneți extremitățile picioarelor și mâinilor pe podea la înălțimea pieptului și deplasați-vă în sus și în jos pe corp drept ca o placă, aproape că vă odihniți bărbia pe podea.

genuflexiuni

Inițiați:  stați pe un scaun; ridică-te și stai jos sprijinindu-te undeva, dacă este necesar.

Mediu:  Susține spatele într-un perete și, picioarele înclinate în unghi drept, menține poziția timp de 10 secunde.

Avansat: În  picioare, separându-le la înălțimea umerilor, mai jos până când picioarele se îndoaie la 90 °. Rețineți că genunchii nu se extind înainte.

abs

Început:  ridicați-vă, puneți tractul digestiv și țineți-l timp de 15 secunde Relaxați-vă timp de 5 secunde și începeți din nou prin stoarcerea a tot ce puteți.

Mediu:  stând pe stomac, pe vârfurile picioarelor și antebrațelor, țineți poziția prin stoarcerea zonei abdominale și ținându-l timp de 10 secunde.

Avansat:  stând pe podea, apăsați talpa picioarelor și mâinile pentru a face un arc. Ridicați corpul astfel încât genunchii capului să fie aliniați ca o placă. Strângeți abdominalele, glutele și hamstrings timp de 5 secunde. Coborâți la poziția de plecare și repetați mișcarea.

Previous
Ce este disfuncția erectilă?
Next
9 mici schimbări pentru a vă îmbunătăți sănătatea

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *